Cameyo

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Help (Windows chm) has no images


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 43
Date:
Help (Windows chm) has no images
Permalink   
 


Hi

I created different packages of my software products and also from a public domain program. The applications work successfully (well done !!) but if I open the help I cannot see the images included (test and links are ok) and I get sometiimes JavaScript errors.

Would be nice if you could fix this or give an advice how to prevent it.

Starting up of the apps is now much faster than in the past. Great!!

 

Thanks, Rolf

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 876
Date:
Permalink   
 

Hello Rolf,

Is this for your REBEKA app?  If there are any others that you need, please let me know the app ID numbers.  You can send by PM if you prefer.



__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 43
Date:
Permalink   
 

Hi mule

Thanks for your reply. Yes, it's the REBEKA app. But also for SWMM which is a public domain program from US EPA (United States Environmental Protection Agency) images are not visible in the help.
I don't know where I can find the app ID number.

Thanks, Rolf

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 876
Date:
Permalink   
 

I added new REBEKA and SWMM apps to your account.  Please test them and let me know if they work for you.



__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 43
Date:
Permalink   
 

Thanks a lot, they work correctly now!!
What was wrong?
How can I change my other apps (ASIM and EPANET) that the help is ok?



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 876
Date:
Permalink   
 

I added a new EPANET app to your account, which includes winhlp32.exe and winhlp32.exe.mui within the package.  Please test.

Regarding ASIM, it uses HTML for help.  Doesn't it work?  If not, please advise how I can see the problem.



__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 43
Date:
Permalink   
 

EPANET works fine! Thanks !!

For ASIM it's the same problem: images are not visible (see How to... / Model a clarifier)

I wonder that these apps need winhlp32.exe and winhlp32.exe.mui because they all use HTML help.

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 876
Date:
Permalink   
 

I see the problem, thanks.  I added a new ASIM app to your account.  Please test.  Also, I sent you a PM.



__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard